Артисти

Внимание, внимание!
Всички артисти съ желание,
Които носят своето призвание
И желаят творческо излияние,
Да се свържат с нас в гората,
За да съживим водата,
Че този път Беглика ще изгрей
В десетгодишен, магичен Юбилей! 🙂

Здравейте, скъпи творци. Нашата ентусиазирана артистична сцена търси своите форми на изява – танцови, театрални, циркови, куклени, поетични, музикални и всякакви други алтернативни уникати.

Всеки, който се чувства и твори в синхрон с любовта, свободата, целостта и природата, е поканен да сподели своята перспектива и да намери своето място на сцените и поляните край язовир Голям Беглик от 22 до 27 август 2018г.

В духа на фестивала, отново заедно ще създадем запомнящо се преживяване, което ще съживи душите ни. И понеже тази година честваме десет години от създаването на Беглика фест, вдъхновяващото приключение ще продължи по-дълго от обикновено и ще разполагаме с цели шест дена, за да се потопим и заредим с хубава енергия.

Участието в Беглика фест 2018 “Десет стъпки по пътя” е подходящо както за самостоятелни артисти, така и за групови представления, които могат да се играят на открито, имат сравнително лека и преносима сценография и са в унисон с духа на фестивала. Поканата е и към артисти, които биха желали да направят уъркшоп.

Можете да се регистрирате до края на месец май. А ние ще ви потърсим с конкретно предложение за участие в програмата до края на юни.

Поздрави и до среща на Беглика!

ПП: В случай, че виждате това съобщение след срока за кандидатстване, а чувствате желание и подтик да участвате, не се отказвайте и ни пишете. Ако има все още възможност, ще ви потърсим място сред артистите.

Включи се

Има ли дни от фестивалните, в които не можте да участвате на феста? Моля посочете конкретно кои. *


[recaptcha size:compact]