Какво ще намерите по уличка „Търговска“ на Беглика

Тази година на Беглика фест ще намерите уникални аксесоари, бижута, дрехи, картини, снимки, подаръци, изработени от нашите участници-търговци. По уличка „Търговска“ ще можете да откриете своето ново любимо бижу, тениска с авторска щампа, облечена бутилка в канапена плетка, капан за сънища с кристали, плетени чанти и шапки. Тук ще са разположени и дървени произведения на изкуството като пъзели, бижута, аксесоари за дома. Ще видите своя малък безценен пръстен с глухарче или новата ви любима керамична чаша. Артистите с керамика ще представят свои нови колекции, а художници-живописци ще ви покажат как да нарисувате нещо семпло и лесно.

На уличка „Търговска“ тази година:

Канапени плетки, бутилки, аксесоари и стоки за бита от рециклирани материали за многократна употреба. Плетива, шапки, торби. Тениски и торби с авторски щампи. Ръчно рисувани Мандали, дървени аксесоари и бижута. И тази година на Беглика ще можете да намерите разнообразните стоки на „Стената” , OCB.

И много още на вашето внимание на място на поляните на Беглика.

Благодарение на: Станислава Копаранова, Дизайница, Алмандала, Кристина Хаджиева, Боряна, Милена Великова, Ивалина Думкова, Амалгама, Илина, Анелия Пашова, Мира Костова, Нели Митева, Омая…

No Comments

Напишете коментар