Детска градина в гората за радост на децата :)

Детската градина на Беглика е уютен горски кът на приключения, мечти, вълшебства и вдъхновения сред природата. Децата ни ще играят на воля в компанията на приятели-педагози, доброволци-магьосници, горски духове и феи-пазители на техния детски рай! Очакват ни цял куп приятни изненади, творчески предизвикателства, спортни дейности, небивали откривателства и слънчев смях.

Част от заниманията ни включват: йога за деца, ателиета за работа с глина, за съчиняване и разказване на истории, за приложно творчество за глобално гражданство „С ръце и сърце около света“ към Център за приобщаващо образование, рисунки с водни бои и бои за лице, изработване на бижута от мъниста, капани за сънища, крафтове за меки умения, апликации от естествени материали, ролеви и подвижни игри, театър, танци, гимнастика, анимации и много други.

Майките и татковците са добре дошли да станат част от магията на играта под шатрата. Освен програмата от работилнчки, която ще откриете на входа на горската детска градина, се доверяваме се на вашите игриви идеи и на детската интуиция!

Светът на децата е толкова чист и прекрасен! Заповядайте да разперим заедно крила към приказни нови страни!

Детската градина ще работи във всеки един от фестивалните дни от 9:30 до 13:30 и от 14:30 до 18.00 ч.