Програма Цирк и Театър

ПЪЛНА ПРОГРАМА .pdf

Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
9:30 – 10:30 Ащанга йога със Саня Баракова Ащанга йога със Саня Баракова
11:00 – 13:00 Театрално-движенческа работилница на Р. Гевренова и Бенита П. „Сън в лятна нощ” Театрално-движенческа работилница на Р. Гевренова и Бенита П. „Сън в лятна нощ” Театрално-движенческа работилница на Р. Гевренова и Бенита П. „Сън в лятна нощ”
11:00 – 12:30  

 

ПРЕДСТАВЛЕНИЕ на КУКЛЕН ТЕАТЪР МАЛЕ МАЛЕ – „Весели случайни истории 1” на поляната пред Цирка ПРЕДСТАВЛЕНИЕ на КУКЛЕН ТЕАТЪР МАЛЕ МАЛЕ – „Приключение в Делфинариума” на поляната пред Цирка ПРЕДСТАВЛЕНИЕ на КУКЛЕН ТЕАТЪР МАЛЕ МАЛЕ – „Весели случайни истории 2” на поляната пред Цирка Жонглиране с Фрики Фи
12:00 – 13:30 Жонглиране за начинаещи с Рая Жонглиране за начинаещи с Рая Жонглиране за начинаещи с Рая
15:15 – 16:30 Контактна импровизация с Пламена Контактна импровизация с Пламена Контактна импровизация с Пламена Контактна импровизация с Пламена
14:00 – 16:00 Уъркшоп по спане със специалисти в областта – проф. Денеф и гл.ас. Нощеф (с пижама по желание)
14:30 – 16:30 Жонглиране с Фрики Фи Жонглиране с Фрики Фи Жонглиране с Фрики Фи
15:00 – 16:30 „Куклен театър с Радост сред природата (за деца над 6 г.) Куклен театър с Радост сред природата (за деца над 6 г.) „Куклен театър с Радост сред природата (за деца над 6 г.)
15:00 – 16:30 Въздушна акробатика с Бенита
16:00 – 16:45 Сапунени балони на поляната пред Цирка с Петро и Краси. ПРЕДСТАВЛЕНИЕ на КУКЛЕН ТЕАТЪР МАЛЕ МАЛЕ „Весели случайни истории 3” – на поляната пред Цирка Сапунени балони на поляната пред Цирка с Петро и Краси.
  Вечер 18:30 Открита сцена за Беглишки таланти 19:00 Разказ с вълшебен край ПРЕДСТАВЛЕНИЕ на артисти от цирк „Нибрай“ 19:30 „Сън в лятна нощ” – театрален експеримент със споделен край
 Късна вечер 21:45 Огнен пърформанс на FFS (15 мин.) 21:45 Огнено шоу на артистите

Цирк „Нибрай” е място за радост и игра, за създаване и бъдене, място, където циркът, природата и изкуствата на сценичната изява развиват в човека въображението, силата, умението да си „тук и сега”, да си смел, мъдър, ловък, да разбереш същността на движението и… какво е партньорството.

Всеки ден на Поляната на Здравето ще има жонглиране, танци, пой, бънджи, куклен театър, позитивно песно-творене и много други дела подготвени от артистите с любов.

Очаквайте и неочакваните изненадващи появи на неочаквани места и в странни времена на Цирк „Комбино“ – „Цирков сюрприз“ и „Огнен бушмен“.

Цирк „Комбино“ – това е идея за комбиниране на изкуствата, като за основа стои цирковото изкуство.

Дарио Булгарио Огнен бушмен (Огнено шоу)
Огненият Бушмен е вдъхновен от незнанието за игра с огъня.
Той играе без правила. Огънят му дава и взема всичко, от което се нуждае.
Играта е равна и необикновена, породена от връзката между огъня и плътта.

Цирков Сюрприз представлява една игра на изненади между артистите и заобикалящата ги среда. Това обърква гравитацията и я кара да пее. Усмивките се превръщат във въздишки и обратно. „Класика и стил” са абстрактни понятия за нещо, което никой никога не е виждал. Артистите очакват неочакваното.

В четвъртък вечер призоваваме талантливите да озарят Сцената за Беглишки таланти. Традиционно на цирковата сцена на Беглика се сбъдва представление, в която всеки талант може да изгрее и огрее със собствено изпълнение. Действайте, творете, развивайте талантите си! Сцената, публиката и Вечерта на талантите на феста ви очакват.

По време на целия фестивал ще имате възможност да участвате в театрално-движенческата работилница на Росица Гевренова и Бенита Примо, като резултата ще изиграем на сцената Нибрай в съботната вечер за наслада на сетивата, душите и сърцата.

Всяка вечер ви каним на представление!