За духа, душата и тялото, за тяхното Пресътворение

Приближете се към тихите поляни на фестивал Беглика, там където белите шатри привличат погледа ви. Тук музиката е приглушена, думите са тихи, мантрите са дълбоки. Тук, в сектора за здраве и себеопознание на Беглика, ще чуете отблизо кристалната песен на тибетските купи, чистата вибрация на гонга и плътния глас на диджеридуто. Сега ще застанете сами пред себе си, за да чуете съветите на Звездите и да получите отговори от Таро. Ще се потопите в приказката за Интуицията и ще си спомните как да бъдете Творец. Тук ще ви помогнем да се върнете към вродените си дарби, да отключите вашата индивидуалност, да проверите Пътя си и да съберете нови знания.

„Здраве и себеопознание“ на Беглика фест 2017 – Пресътворение ви предлага своята богата програма от различни практики, упражнения, игри, беседи, свободни разговори и занимания. Във всеки фестивален ден ще имате възможност да изберете между ред предложения за йога, медитации, терапии, консултации, езотерични практики и беседи. Ще учим как да бъдем лечители с Рейки и да определяме своите Ген ключове, ще разплитаме родова карма и ще връщаме спомени от невидимото. Ще се прераждаме в различни герои в игри със себе си и ще се научим да управляваме живота си. Ще опознаем числата си, ще дишаме Слънце и ще издишаме Луна и ще заздравим връзката си с майката Земя…

За духа, душата и тялото, за тяхното Пресътворение, заповядайте на Тихите поляни на Беглика фест 2017, бъдете част от програмата „Здраве и себеопознание“!

И тъй да бъде!