Езотерично школо на Беглика фест 2018

Тази година на Беглика отваря врати ново Езотерично школо. Време е да започнем новата учебна година с интересните предмети по Астрология, Таро и Езотерика, холистична медицина, медитация, кристалолечение. Ваши учители ще бъдат Румен Колев, Елена Пейчева, Лада Марина, Ванеса Виденова, Радослав Радулов, Рая и Джаксън Холидей.

Ще може да посетите откритите уроци и упражнения по „Пътешествие между небесните сфери“, да разберете повече за Боуен метода за релаксация и лечение. Да чуете какво е Енеаграма и да разберете как работят кристалите.

Един от нашите специални гости-учители ще бъде Ванеса Виденова. Ванеса е създател на първия астро-психологичен канал в youtube и за няколко години съумя да разкаже и обясни редица сложни астрологични и езотерични теми на хиляди хора. Младата Ванеса даде много хъс и решителност на хората, които изпадат в депресивни състояния и преживяват паник атаки. Нейната първа книга „Моята приятелка: паническата атаката” даде шанс на много млади хора, които блокирани от стреса, не си позволяваха да живеят. Ванеса явно носи със себе си ярки спомени от предишни инкарнации или паралелни животи, които й позволяват да говори с лекота за сложни езотерични и астрологични въпроси и да намира отговор на различни житейски проблеми. Ванеса ще бъде на Беглика и ще може да се срещнете с нея в неделя, 26 август. Нейното занимание започва в 12:00 в Езотерично школо и се нарича „Различна гледна точка”.

Друга уникална възможност са лекциите на Румен Колев, който се рови в най-далечните звезди и събира информация от най-древните книги. Румен Колев се занимава със сложната материя на античната Астрология, като съпоставя безценни знания от древността с нашето съвремие. На неговите лекции ще можете да разбете какво друго имате в астрологичните карти освен съзвездия и планети. А вечер ще гледаме небето и ще си разказваме приказки! Румен Колева – отворени уроци по Астрология в петък и събота следобед.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.