Уникална церемония Хоопоно и Какаова церемония на Беглика

Много екзотични преживявания ни очакват на Беглика фест тази година!

Хоопонопоно е хавайски ритуал за пречистване на духа и тялото  чрез кратка медитация и церемония по пиене на Кава. Кава е напитка от дървото Кава, което спомага да отпуснем тялото, да приемем с търпение и спокойствие другия, да изслушаме събеседника си и да изкажем спокойно мислите си. Хоопонопоно е благодарност, обич и прошка.

Присъствайте на уникалната церемония в шатра „Беседи” от 18:15 в събота. Водещ е Веселина Желязкова.

Какаовата церемония се води от Мариана Дончева и ще се проведе в неделя от 11:00 на „Експресивна сцена”. Какаото ни предоставя едно пространството за свързване със себе си и спомага за дълбоко отваряне и пълна релаксация. То има силен ефект върху кръвоносната система и високи количества магнезий, което спомага за освобождаването на мускулното напрежение. Също така съдържа биохимични съединения, които действат върху нервната система, като по този начин спомагат за състоянието на пълна релаксация. То помага при всяка трансформация, към която се стремите, независимо дали искате да задълбочите разбирането си за това кой сте или да освободите стари модели и травми. В тази специална церемония ще се присъедини и опитния лечител (Марк Джонстън), който ще свири на живо с помощта на лечебни инструменти и пособия.

Добре дошли в това лечебно пространство, където ще споделим свещената медицина на какаото в комбинация с екстатичен танц, дихателни упражнения и медитация!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.