Импро-джем сцената на Беглика фест

Импро-джем сцената се „роди“ на Беглика фест миналата година и „избухна“ в красота, творчество, единение и щастие!

Най-важната идея-мисия на Импро-джема е да даде простраkство за отключване и развитие на творчеството на всеки един и на колективното цяло.

А нашата роля в общия ритъм се усеща най-ясно, като засвирим с общността.

Тази година този процес ще се поведе и проведе от музиканти с дълъг и общностен опит в музикалното изкуство. Портите към музиката ще отключат с уъркшопи „Дари и приятели“, Soulfia и джембе формациите Le’Push и „Ямбадон“. След всеки уъркшоп ще можем да останем още два часа на сцената и да приложим новопридобитите си умения в общата синергия на джема, който музикантите ще водят.

Импро-джема има за цел да помогне на всеки, който дойде, да добие умения и да ги приложи в колективен джем. Това е дневна сцена и ако имате съмнение в себе си, направо отивайте там! Да сме заедно в общия ритъм.

Танцовата програма на сцената също е силна – уъркшопът „Африканска танцова експресия с Мария Коса“ ще ви поведе към тектоничната и безмерно жизнена сила на Майка Африка! Жив, зареждащ и обичащ е танцът от този вълшебен континент! Български народни хора ще се вият, латино танци и уъркшоп по танцова импровизация насочен към Обединението ще вплитат красиви нишки щастие в общата наслада!

Няколко поетични представления, няколко новосформирани, но силни и заредени музикални формации, Пеене и Прана с Ана и изключителните СътвоРиМи, с които може да се извисите в колективно плетене на музика и рими!

Импро-джем сцената е заредена и отворена за общото ни творчество и творчески напредък и направо трепка в крилете на новите си начала!

Хайде, скачаме, включвайте се и… ура 🙂

1Comment
  • purchase cialis
    Posted at 14:24h, 10 май Отговор

    Hey There. I found your blog using msn. This is a really well
    written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post.

    I will certainly return.

Напишете коментар