Формат

 

 

Общностна платформа за съ-творене

 

 

8 дни, неделя до неделя

 

13-то издание

пълнолуние във Водолей

 

22 август 15:02:15

Вход

Стани част от случването срещу 50 лв. до 15-ти юли и 70 лв. след това до началото. Входът важи за 8-те дни на събитието.

 

Осигури своя вход тук >>

 

На място входът ще бъде 70 лв. за петък, събота и неделя и 50 лв. само за събота и неделя.

ДО∞ВЕРИЕ

Във времена на тотална несигурност, абсолютна уязвимост, времена на утеснения, усещаш тъмнината, търсиш Светлината и тръгваш напред с малки стъпки по Пътя „До“ собствената си вяра.

 

Представете си, че няма битка, която трябва да печелим, няма да може да се справим с тази реалност, а от замъглениете прозорци ще рисуваме новата. Сега, в джобовете си имаме твърдостта и мекотата на смирената душа и колкото по-малко контролираме ситуацията и хабим силата си, толкова по-бързо стигаме „До“ доверието.

 

Събор след края на света, в началото на един дълъг край или просто в зората на едно ново начало. Това не значи нищо, просто играем на доверие.

 

Затова се събираме пак. Между създаващи и ползващи няма разлики, защото всичко тече на живо и не подлежи на монтаж. Заедно правим тази седмица острова на промяната и поставяме новите основи на света. Свят, който ние случваме в момента.

 

Ние сме този нов свят, такъв какъвто си го измечтаем и конструираме, доизмислим. Няма опция за фалшив свят.

 

Ще се опитаме в тринадесетата си година да усъвършенстваме училището си, да се научим да пускаме и да прощаваме. Да се оставим да бъдем това, което сме.

Човеци. Сърца. Души…

Имаш мен, имам теб.

Имаме доверие в Пътя ни.

Беглика се ражда в споделения принос

между всички участници:

Съ-творци сме всички посетители и създатели на цялото съдържание на събора. Всички допринасяме на споделен принцип и чрез минимално дарене, с което се покриват базовите разходи.

Програмата се осъществява на отворен принцип и всеки е добре дошъл да се присъедини.